Најдобриот поен во историјата на пинг понгот

Ова е еден од најдолгите, но според многумина и еден од најатрактивните поени во спортот во кој долго доминираат претставниците од Азија. Се случил пред неколку години на еден од повеќето регионални пинг понг шампионати во Кина.
Погледнете.

 

SHARE