Чахат Кума живее во Индија, и иако има само 8 месеци веќе тежи 17 килограми. Родителите велат дека таа била родена со вообичаена тежина, но по 4. месец започнала наеднаш да се здебелува. Тие се загрижени, бараат лек и се надеваат дека наскоро ќе биде дијагностициран проблемот, по што ќе може да се прејде на лечење.

SHARE