Остра дебата во Собранието (ВИДЕО)

Остра дебата се води  на собраниската  седница  на која пратениците треба да ја изберат новата влада.

Како се одвиваа дел од жустрите препирки меѓу пратениците од  видеото на телевизијата 24 вести

 

Според деловникот седницата треба да заврши денеска на полноќ со гласање за новите министри.

SHARE