Очилата на Викторија Бекам: малку тренд, повеќе криење подочници

Поранешната членка на Спајс Грлс и сегашен успешен моден кратор Викторија Бекам долго време не е видена во јавност без очила за сонце. Многумина кои тврдеа дека тоа трае со години, па добија потврда, но и одговор на поводот за оваа навика. Новинарите ја запрашаа Пош Спајс на што се должи задолжителниот аксесоар, а таа без размислување и задршка ја објави причината. “Носам очила зошто како и секоја мајка често минувам долги ноќи со своите деца, а тие, подочниците, можеби кријат и дел од моите гревови”, призна Викторија која од бракот со Дејвид Бекам има четири деца родени во период од 12 години.

SHARE