Поглаварот на ИВЗ со автоматско оружје

Фотографија на поглаварот на ИВЗ во домашна атмосфера како позира со автоматско оружје в рака, објавуваат дел од медиумите.

Невообичаените фотографии се објавуваат со текст на извесен Гани Хајредини:

“Ова го има само во Македонија. Синот на Реисот Реџепи излегува приватно на прошетка во планина со униформа и оружје на МВР. Татко му реисот објавува слики и се сили со формациско оружје кое не е легално да го има. Има ли во оваа држава полиција”, прашува Хајредини.

SHARE