Вице премиерот во македонската влада ќе ја дава целата плата во хуманитарни цели со што ја освои јавноста. 81 илјади денари секој месец ќе одат кај сиромашните семејства и кај студентите од техничките факултети што, до сега не се случило кај нас. Кочо Анѓушев е можеби пребогат според анкетниот лист, но ние и до сега гледавме такви ликови кои имаат, но не беа подготвени да споделуваат. Секоја чест.

SHARE

Оставете коментар