Практична примена на пластичните шишиња (видео)

Неверојатно умни и бистри домаќинки постојат на овој свет, а тоа може да се види и од примената на потрошените, испиени пластични шишиња, иако во видеото има неколку совети за користење и на стаклени.
Вреди да се види.

 


SHARE