Први фотки на Аријана Гранде по терористичкиот напад

Американската музичка ѕвезда Аријана Гранде беше видена за прв пат откако бомбаш самоубиец уби 22 и повреди 119 луѓе на нејзинот концерт во британскиот град Манчестер.

Првите нејзините фотографии по терористичкиот напад се снимени откако таа слета на Флорида каде што беше пречекана од нејзината мајка и дечко и Мак Милер.

SHARE