Голманот на ЖРК Вардар имаше 20 одбрани во победата на ЖРК Вардар против Ларвик (30-27) во средба од четвртиот круг во Лигата на шампионките. Но една од нив, практично двојната на крајот од мечот, е нешто навистина спектакуларно.

SHARE

Оставете коментар