Сексуалниот апетит го гаснел со јагула

 

Нескротливиот сексуален нагон го довел еден кинески пациент во многу нелагодна ситуација од докторите да бара да му извадат јагула која што ја користел за лично задоволување. На видеото објавено на LiveLeak е забележана невообичаената лекарска интервенција

SHARE