Се врати актерот Владо Јовановски

По околу 3 месеци во јавноста се врати актерот Владо Јовановски кој беше обвинет за тероризам поврзан со настаните на 27 април.

“…Иднината не е сѐ она што ќе дојде!
Многу нешто, едноставно ќе се повтори!
Минатото, не е сѐ она што нема да се поврати и еден дел од иднината останува затаен…”, напиша актерот на својот профил вечерва, откако мина над 60 дена во притвор.

Стиховите кои ги објави Јовановски се на легендарниот српски пиет Бранко Милковиќ.

SHARE