Скопјани не знаат ниту каде да пешачат (видео)

Интересно видео денеска кружи по интернет светот. Прашањето е супер интересно. Зошто скопјани не знаат дека  велосипедската патека не е за пешаци туку за велосипеди. Одговорите не се многу интересни.

 

SHARE