Веднаш по победата на Вардар против ПСЖ од 24-23 во финалето на Лигата на ракометните шампиони реки од граѓани од сите возрасти излегоа во централното скопско подрачја за да се израдуваат заедно. Еве неколку видеа од кои трнки можaт да ве полазат. А замислете ова е само загревање за утрешниот дочек (12.00) на експедицијата на Вардар од Келн.

Дел од видео материјалите се преземени од порталите Maxfax.com.mk и Ekipa.mk, а дел се од приватни колекции.

SHARE