Твит на денот: Што ѝ кажал Ципрас на Меркел за Македонија?

Порталот „Опсервер.мк“ на шеговит начин открива што ѝ рекол грчкиот премиер Ципрас на германската канцеларка Меркел за посетата на Коѕиас на Македонија.

Грчката делегација во Скопје носеше штембиљ кој го ставаше на сите документи издадени од македонското МНР за посетата на Коѕиас. Печат се ставаше и на информациите за новинарите.

Линкот до твитот на денот на „опсервер.мк“

SHARE

Comments are closed.