Трамп повторно ја понижи Меланија

Доналд Тамп повторно се покажа како лош џентлмен. На првата официјална посета надвор од САД, на аеродромот во Ријади, Трамп ги поздравил присутните и се симнал по скалите да се поздрави со пристутните оставајќи ја Мелани зад себе, па и неговите домаќини, во втор план.

Идентично нешто се случи и на неговата инаугурација кога сам излезе од својот автомобил брзајќи да се поздрави со Барак Обама и оставајки ја Мелани сама да излезе од автомобилот.

SHARE