Фудбалски пад за “Златна малина”

Една од најкомичните ситуации во последниот период е случи на меч од бразилскиот фудбалски шампионат кога халфот на Баија Лукас Фонсека имаше актерски пад со намера да изнуди казна за противникот. Среќа по играчите на Флуминедзе е што арбитарот виде добро и што Фонсека е тој што настрада со жолт картон.
Видеото е малку фудбалски, повеќе лошо актерство.

SHARE