Цитат на денот – Ацо Станковски се согласи со професорот Фрчковски

„Професорот Фрчковски има две брилијантни идеи, легализација на проституција и лесни дроги“

 

Уметникот подддржувач на ВМРО – ДПМНЕ Александар Станковски и професорот близок на СДСМ Љубомир Фрчковски конечно се согласија за некое прашање.

Изјавата е дадена во емисијата „Само вистина“ на Канал 5

 

SHARE