Цитат на денот: Знаењето е моќ, незнаењето е надмоќ

“Знаењето е моќ”
Френсис Бејкон-Англиски филозоф и научник од 16. век

“Незнаењето е надмоќ”
Група дипломирани на престижните Универзитети кои од дистанца следат како приучени или воопшто не учени луѓе владеат со нашите животи

SHARE