Младите фудбалери покажаа како треба да се игра за Македонија на ЕП до 21 година во Полска, а нивни предводник беше Благоја Милевски. Тивкиот 46. годишник од Скопје беше добар играч, солиден тренер и перфектен селектор на репрезентацијата за која и два дена по последниот настап сме уверени дека беше нашиот најголем репрезент. Благоја, Боби Милевски, пак, беше најзин лидер.

SHARE