Шпанските медиуми конечно се сложија

Вистинска бура во Шпанија предизвика арбитражата на мечот Селта-Реал во која гостите славеа со 4-1 и сега се на дофат на титулата во Примера. И се се провлекува по медиумите кои, за прв пат се едногласни. Каталонските секако во грешките на судијата Мунера гледаат фаворизирање на кралевите, а мадридските Марка и Ас се сложуваат дека Селта е оштетена за пенал и за непотребно доделен црвен картон на Аспас.

SHARE