Што крие Анџели Џоли со зимска облека на 40 степени

Анџелина Џоли секогаш знаела да го привлече вниманието. Дали е во прашање, Торнтон, дрога, Пит, развод, таа секогаш е во центарот на вниманието. Во последниот случај тоа е облеката што ја носеше низ прежешкиот Лос Анџелес во кој се гори, а луѓето најчесто на себе немаат ништо повеќе од маица. Затоа Џоли сосема спротивно. со мантил и чизми, па затоа американските медиуми веднаш прашаа што крие Џоли.

SHARE