Трговскиот центар „Плаза“ во близина на белата палата на ВМРО-ДПМНЕ, ќе остане без барокната фасада која беше поставена пред две години.

„Фокус“ дознава дека од Општина Центар нема ло издадено никакво речение за отстранување на фасадата.

Во моментов на терен нема работници, но можат да се забележат урнатини од утринското рушење, пишува „Фокус“.

SHARE

Comments are closed.