Додека нејзиниот сопруг се мачеше против Доминик Тим и доживуваше еден од потешките порази на Ролан Гарос, а со тоа и елиминација, неговата сопруга на трибините го бодреше и привлекуваше внимание. Но, Јелена Ѓоковиќ која го очекува своето второ дете за ова издание на францускиот Гренд Слем привлекува пред се со облеката. Таа деновиве се одлучи за лежерни фустани и минимална шминка кои со новите шапки и очила со флуросцентни стакла секогаш предизвикува внимание и многу погледи.

 

SHARE