Џес Бејли се појавил на избирачко место

На социјалните мрежи се врти снимка од посетата на американскиот амбасадорна едно избирачко место во Скопје.
Тој се појави на едно од избирачките места во општина Кисела Вода, објави „Ифомакс“.
Џес Бејли, според порталот кој пренесува и видео снимка, пристигнал со својот службен автомобил, а потоа се упатил до гласачкото место.
На излагување, амбасадорот наводно одбил да одговори на прашањата на репортерот на Инфомакс за тоа која е причината поради која тој е присутен на избирачко место.
Видеото веднаш беше проширено на социјалните мрежи.

SHARE