Поранешната пратеничка на ВМРО-ДПМНЕ, Косана Мазнева на Фејсбук сподели статус по повод 10 годишнината од смртта на нејзинот сопруг Благојче Мазнев кој починал при рутински оперативен зафат за отстранување камен на уринарниот тракт.

Смртта на Благојче пред 10 години беше главна вест во медиумите.

„Спиете ли мирно доктор Слободан Ристовски и доктор Виктор Камиловски? Спиеш ли мирно „часни” суде? Јас и моите деца – Не’! – напиша Косана Мазнев на ФБ.

https://daily.mk/what/-115446
SHARE