10 причини контра договорот со Грција според проф. Даскаловски (ФОТО)

Професорот Даскаловски дава 10 причини зошто Преспанскиот договор е неприфатлив за Македонија и зошто тој треба да биде отфрлен со негласање на референдумот.

SHARE

Comments are closed.