10 причини зошто Папата не оди во Битола

Порталот babambitola.mk открива 10 причини зошто папата Франциск не оди во Битола.

Меѓу шеговитите причини се дупките по улици, аеродромот, дупките по улиците, зафатените Битолчани и друго

https://www.babambitola.mk/deset-prichini-zoshto-papayt-ne-idi-vo-bitola/

SHARE

Оставете коментар