Илјадници жени поставија нов Гинисов рекорд кога 2 .505 дами се појавија заедно и целосно голи на една плажа во Ирска.

Жени од цела Ирска и пошироко се собраа во обид да создадат најголема група на голи пливачки со што го урнаа претходниот светски рекорд од март 2015 година, поставен од 786 учесници во Перт, Австралија.

SHARE

Comments are closed.