Пола минута од УЕФА за Македонија што може да ве расплаче (ВИДЕО)

Продуцентите на УЕФА направиле цел филм со солзи, емоции, страст и љубов во само 30 секунди од мечот со кој Македонија се пласираше на ЕП.

Уживајте

SHARE