А кој ќе ѝ се извини на Моника!?

Новинарот Ивор Мицковски , прашува дали некој ќе ѝ се извини на
Моника Ристеска активистката за легализација на конопот за лична и медицинска употреба, а доби и 30 дена притвор…

Некој и должи извинување на активистката за легализација на конопот за лична и медицинска употреба Моника Ристеска која доби 30 дена притвор за 30 мл. масло од коноп. Само ја натераа таа да се извини.

Posted by Ivor Mickovski on Wednesday, May 15, 2019
SHARE