А1ОН: Индијците обесхрабрени од плагијагот на братот на Сашо Ордановски

Индиската компанија Оизом чија идеја за продукт му донесла 240 илјади евра на Ванчо Ордановски од владиниот Фонд за иновации е обесхрабрена од кражбата на индустриска сопственост.

А1ОН контактирал со маркетинг одделот на индиската компанија од каде велат дека проектот за кој братот на новинарот Сашо Ордановски добил огромни пари е ист со нивниот првичен проект Полудром.

Истражувањето на а1он на следниов линк

SHARE