Адвокатот Давидовиќ за СЈО, викендичките на Латас и гаќите на Ивона

„СЈО не требаше да се бави со вакви предмети, не е за тоа формирано. Да се бави со викендичките на Латас, со гаќите на Ивона, или други ситни работи“, рече адвокатот Звонко Давидовиќ во дебатата на „24 Анализа“.

„Требаше редовното обвинителство да се бави со тоа, а СЈО сериозно да си ја сфати работата и да ги гони високиот криминал и високите функционери. Латас не е функционер“ вели Давидовиќ.

Ова е резултат на немање судски реформи и доверба во судството“, оцени адвокатот Давидовиќ.  

SHARE