Афро – Американка доаѓа во Македонија, останатото мора да се види

Афроамериканката Нвандо позната како The Amerikanka е вљубена во Балканот, живее во Белград а за прв пат во регионот дошла преку Македонија.

Нвандо која е воодушевена од тоа што го видела на светот му открива 6 причини зошто мора да се посети Македонија.

Нејзиното видео кое за жал е само на англиски јазик го виделе 45000 луѓе од цел свет за само два дена.

Уживајте, дури и ако не разбирате англиски

SHARE