„Ајде слушај Калеш Анѓо“ на реперотоар на руски симфониски оркестар (ВИДЕО)

Антологиската македонска песна „Ајде слушај, слушај Калеш бре Анѓо” во изведба на Манца Измајлова, рускиот Државен филмски симфониски оркестар и хорот Капела Јурлова.

SHARE