Албански синдикалци се степаа на ТВ (ВИДЕО)

Претседателот на Кофедерацијата на синдикато на Албанците, Кол Николај и претседателот на синдикатот на рударите, Фикри Џибри се степаа во емисија на ТВ, откако не можеа да најдат заеднички јазик околу протестот на рударите во Албанија, пренесе 24 вести.

Водителката не се ни обиде да ги раздвои откако Џибри најпрво му удри шлаканица на соговорникот, па во студиото влетале камерманот и луѓе од обезбедувањето за да ја запрат „размената на аргументи“ и тупаници.

SHARE