АЛФА ТВ: Жртвата на Дудуш проговори за аудио снимките (ВИДЕО)

Во интервју за Алфа ТВ жртвата на градоначалникот на Шуто Оризари кој се слуша во аудиото од инцидентот што се случи во април открива детали за настанот кој му го сменил животот а откри насилство од висок функционер на владеачката партија.

Целото интервју ќе биде објавено во вестите на Алфа ТВ вечерва во 2230 (понеделник 28 Октомври 2019)

SHARE