Алсат – М и Трендо со мечкина услуга за „Специјалката“ – Што сакаше да каже Катица Јанева?

Во видеото што се врти на социјалните мрежи, оригинално го сними и објави Алсат М а го пренесува офф.нет.мк се гледа и слуша Катица Јанева , специјална обвинителка која што раскажува што ќе прави на 30 септември.

Сагата со „специјалката“ започнува кога таа се обидува да биде ерудит и започнува да објаснува зошто ќе гласа во недела.

За нејзините ораторски вештини од видеото на офф.нет.мк

https://off.net.mk/net-roulette/lokalno/pato-masovno

SHARE