Амди Бајрам – ,,Кока Кола” кандидат за претседател на СРМ

Член на Централниот одбор на Сојузот на ромите денес на својот Фејсбук профил објави дека за претседател на Македонија ќе го кандидираат Амди Бајрам.

„На денешната седница на централниот одбор на Сојузот на ромите за единствен кандидат за претседател на Македонија да го кандидира претседателот на партијата и актуелен пратеник во Македонското собрание г-дин Амди Бајрам“, стои во објавата на Фејсбук на Аднан Мемеди член на партијата на Амди Бајрам СРМ.

SHARE

2 Коментари

  1. ЖАЛНО И ТАЖНО КАКО И КОИ ЛИЧНОСТИ ВЛАСТА КОРИСТИ ЗА ИСМЕЈУВАЊЕ НА НИВНИТЕ ПОЛИТИКИ И НЕСПОСОБНОСТИ ПРЕКУ НИВНИТЕ МЕДИУМИ. АКО САКААТ ДРУГИ ДА ИСМЕЈУВААТ, ТОГАШ МНОГУ ЗГРЕШИЛЕ. НА ОВОЈ НАЧИН НАЈДОБРО СЕ ИСМЕЈУВААТ И ПОТЦЕНУВААТ САМИТЕ СЕБЕ. НАВИСТИНА ЗАРЕМ ТОЛКАВ ИМ Е КАПАЦИТЕТОТ????? ВЕРОЈАТНО ДА!!!

Comments are closed.