Амди и Самка среќни за Северна Македонија

Самка Ибраимоски од ПЦЕР и Амди Бајрам од Сојузот на Ромите ги закопаа „воените секири“ и по долгогодишното луто ривалство се смирија.

Повод, задоволството од изгласувањето на уставните измени во Собранието, што го документираа и со заедничка фотографија на социјалните мрежи.

SHARE

Оставете коментар