Американските “Македонци за Трамп” со чудење за настапот на Камала Харис (ВИДЕО)

Без навреди но со чудење профилот “Macedonians for Trump” на Твитер прашува зошто кандидатката за потпретседател на САД од Демократите се однесува чудно на предизборен митинг.

“Зошто кон публиката се однесува како тие да се деца”, прашуваат “Македонците за Трамп” кои не можат да го разберат говорот на телото и тоналитетот на Камала Харис.

SHARE