Ана Нешовска, хероина на денот

Дека во Скопје и Македонија има чесни и доблесни луѓе викендов докажа скопјанката Ана Нешовска, студентка од Скопје.

Ана ја добива титулата хероина на денот на expres.mk откако вчера на скопјанецот Аслан Вишко му го вратила целиот паричник кој тој предходно го загубил.

Вишко кој е познат снимател со долгогодишно искуство во повеќе медиуми изразува јавна благодарност до Нешовска и нејзините другарки кои ја контактирале веднаш откако го пронашле паричникот.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216815068481336&id=1602221831&sfnsn=scwspmo&extid=zEKqMj2rmVsqhme4

SHARE