Анкета: Догодина ВМРО-ДПМНЕ се враќа на власт

Според онлајн анкетата на истражувачкиот центар на „Макфакс“ , опозициската ВМРО-ДПМНе ќе се врати на власт идната година, сметаат мнозинството од над шест илјади анкетирани.

На прашањето во анкетата спроведена вчера „Кога и како ќе дојде ВМРО-ДПМНЕ на власт?“, најголем дел од учесниците – 42,4 отсто – одговориле дека ВМРО-ДПМНЕ ќе дојде на власт за една година со Христијан Мицкоски.

Извор: Макфакс

SHARE