Антикорупциска се слушаме ли?

Вработени во скопската Комунална хигиена биле присутни на митингот на власта во Скопје.

Иако според законот за избори никој не смее да користи никакви државни и јавни ресурси фотографијата покажува дека вработени во јавно претпријатие биле присутни на политички митинг во службена опрема.

Ако Македонија е правна држава Антикорупциската комисија мора да преземе мерки за случајот.

SHARE

3 Коментари

  1. Ako Makedonija e pravna drazhava?!? Treba da prashame: ako Makedonija e voopshto drzhava posle se’?

  2. Каква антикорупциска какви судови!? Се е отидено во п..м..

Comments are closed.