Антизаевизми на денот

Премиерот го игнорира урнисувањето на криминалната структура која според многумина води кон врвот на власта но тој продолжува да води пропаганда, однесувајќи се како ној со главата во песок.

Додека цела јавност бара одговори за случајот Рекет Заев ја споредува 2012 со 2018.

И читателите не му остануваат должни.

Нивните коментари во твитот на премиерот.

Предупредуваме дека некои од коментарите не треба да ги отвараат малолетни граѓани.

SHARE