Антологиски дуел на „Твитер“ на тема: македонски патриот и предавник

Твитерџиите со „уметнички“ имиња „македонски буквалиста“ и „octopus#Бојкотира“ се главните ликови на дуелот за македонскиот патриотизам на оваа социјална мрежа, кој заслужува поголемо внимание од медиумите, но и од социолозите, политиколозите…

 

SHARE