Апасиев: Деца се колат, нив до шахтите им дојде

Фејсбук статус на професор Димитар Апасиве по вчерашното убиство на малолетник во Ново Лисиче и верашната акција на комуналци кои го отстрануваа „Сонцето од Кутлеш“ од шахтите во центарот на градот која беше главна тема на социјалните мрежи.

SHARE