Апасиев до СДСМ Транзициска: Кога пак ќе дојдете на власт

Професорот Димитар Апасиев со лична порака за уништените животи од политиките и дискриминацијата на владеачката партија која ја нарекува “СДСМ ТРАНЗИЦИСКА – проширена и надградена”

“Ова е личната приказна и на моите РОДИТЕЛИ, а верувам и на безброј луѓе од нивната „пропадната генерација“ во транзицијата, која буквално се оболе школувајќи ги децата со ич пари, додека беа оставени на патот од страна на комуњарските директори кои си ги приватизираа фирмите благодарејќи на законот кој го донесе СДСМ.

p.p.s. Затоа, ко ќе паднете, уше 100 години нема пак да дојдете на власт! А ние, децата на СТЕЧАЈЦИТЕ, и те како ќе придонесеме вашиот пад да биде поизвесен”, пишува Апасиев во пораката до СДСМ во која го користи хаштагот #СоцијалнаПравда

SHARE

3 Коментари

  1. Конечно разбравме од што е искомплексирана оваа тешка будала. Сега разбравме кој е изворот на фрустрации кои му го пореметиле умот, па затоа се изнаслушавме глупости во неговите излагања.

Comments are closed.