Апасиев: Предвремени шест месеци од сега не се „брзи избори“

По лидерската средба на Фејсбук се огласи и професорот Димитар Апасиев, кој напиша дека по Устав, по распуштање на Собранието, има рок од два месеца да се одржат предвремени парламентарни избори.

По Устав, после распуштање на Собранието, има рок од два месеца да се одржат предвремени парламентарни ИЗБОРИ. Да беа…

Posted by Димитар Апасиев on Sunday, October 20, 2019
SHARE