Апасиев: Избравме прецедник на Косово Поле

Членот на Президиумот на Левица и професор на штипскиот универзитет, Димитар Апасиев, на својот профил на Фејсбук го прокоментира влијанието на албанскиот политички фактор врз изборот на претседател на Македонија.

SHARE

2 Коментари

  1. А шестте смртини правни препреки за Преспанскиот договор? После тие гупости што ги кажуваше дека нема да помине Преспанскиот договор, најдобро е да се скриеш во некоја глувческа дупка.

Comments are closed.