„Додека во цивилизираниот свет само 1/5 од платата ти оди на режиски трошоци за комуналии, кај нас за таа намена трошиш 2/3 од плата!?
А, од шо ќе живееш после подмирување на сметките – е за тоа прашање обратете се у инбокс на екс-министерката за сиромаштија Мила Царовска, која не убедуваше дека на едно четиричлено семејство му се доволни 17.000 МКД“.

Фејсбук статус на Димитар Апасиев

SHARE